Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Dokument Bas

Dokument Bas innehåller ca 2000 grundläggande juridiska avtal, mallar för affärsbrev, kontrakt, myndighetsblanketter, dokument inom administration, ekonomi och personal samt processverktyg för projekthantering.

”En blankett är en blankett är en blankett”?

Nej, dessvärre är det inte så enkelt. Där du ser ett antal fält och några streckade rader för underskrift ser vi resultatet av flera års kompetens och den senaste anpassningen till en värld i ständig förändring.

Alltmedan riktlinjer och förutsättningar förändras måste självfallet också blanketter förändras och justeras. Erfarenheter gör oss dessutom medvetna om vad som borde finnas med på en blankett, eller hur man bäst uttrycker saker för att göra dem juridiskt hållbara eller rent av pedagogiska.

Att uttrycka sig korrekt i de formuleringar som finns på en blankett kan till exempel vara av avgörande betydelse i känsliga situationer som avsked, kontrakt, tjänstgöringsbetyg eller varsel till facket. Här är det viktigt att det finns en grundläggande förståelse för, erfarenhet av och uppdaterad kunskap kring vad som gäller. Har några lagar eller förordningar tillkommit eller förändrats som kräver en justering av blanketten för ändamålet? Har någon situation inträffat som föranleder att en viss sektion bör förenklas, göras mer utförlig eller struktureras om? Kanske finns ett känt case där någon funnit ett kryphål på grund av en formulering på en blankett och kunnat dra nytta av det gentemot ett företag som ditt eget? Kanske finns ett case där någon känt sig kränkt på grund av ordvalet i ett dokument?

Vissa dokument kräver dessutom att man ständigt bevakar mer än ett område för att förstå vilken information som krävs för att göra dokumentmallen relevant och korrekt i juridisk mening. En miljöpolicy kan till exempel förändras tämligen raskt i kölvattnet av nya beslut på flera olika områden, eftersom personalfrågor, juridik och tekniska landvinningar flyter samman i ett och samma dokument.

Att hålla koll på alla de här bitarna kräver inte bara en ihärdig och uppdaterad medarbetare på respektive område, utan skulle även ta en heltidstjänst i anspråk.

Att säkerställa relevansen och kvaliteten kräver dessutom att man inte jobbar med statiska dokument, lagrade på en hårddisk lokalt. Det är en av anledningarna till att Sign Ons dokument finns i en databas på Internet, eller ”i molnet” som det nu mer heter.

Sign On-dokumenten uppdateras nämligen ständigt med utgångspunkt från de bitar vi just tagit upp. Du märker det inte, annat än att ett dokument kanske ser lite annorlunda ut sedan du senast använde det. Du finner det alltid på samma plats som sist i databasen, men du kan lita på att det alltid är up to date.

Du behöver inte heller sätta dig in i komplexa frågor eller lära dig koder (såväl sociala som juridiska) som stipulerar hur du ska fylla i ett dokument korrekt. Vi jobbar med så kallade makron, vilket innebär att du bara fyller i ett enkelt och pedagogiskt formulär och sedan genereras den färdiga blanketten i utskriftsvänligt format med rätt information på rätt plats.

Know how

Bakom utformningen och uppdateringarna av de många olika dokumenten i Sign Ons arkiv står experter med lång yrkeserfarenhet på resepektive område. På så vis får du som inte har möjlighet att anställa en jurist eller en HR-resurs ändå tillgång till den kompetensen, eftersom den finns inbyggd i de dokument som varje unik situation till sist ändå kokar ned till. Och skulle du behöva tips eller råd utöver det, så finns den möjligheten givetvis också.

Fördelar med tjänsten

 • Spar tid och pengar
 • Lätt att använda - Word, Excel och Pdf
 • Utvecklat och underhålls av experter
 • Smarta dokument som förenklar för användaren
 • Alltid uppdaterat efter senaste lag
 • Alla användare får egna konton med egna inställningar
 • Lägg till egna dokument samt favoritdokument

Kunder

Sign On har idag flera tusen kunder med 10 000-tals användare inom alla tänkbara branscher och segment. Från det nystartade enmansföretaget till den multinationella jättekoncernen.

Pris

Från 4 500 kr exkl moms

Gör en intressanmälan

Vill du veta mer om tjänsten?

Försäljning:
Telefon: 08-408 066 58
e-post: salj@signon.se


Hjälp

Hjälp abonnemang

Lathund för Dokument Bas

Allmänna villkor abonnemang


Till dokumenten