Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Det här är Sign On

Sedan 1996 har Sign On erbjudit administrativt stöd i form av information, dokument och mallar samt kvalificerad rådgivning över Internet som säkerställer kvalitén och sparar tid för våra kunder.

Kompetensen bakom dokumenten

Jo, det finns andra som också erbjuder stora dokument-samlingar. Men med Sign On får du ett unikt djup och en omatchad bredd kring dokumentkärnan. Tanken är ju trots allt att ditt liv ska bli enklare, och då är det oerhört viktigt att se dokumenten som en del i en organisk helhet, snarare än som någonting statiskt.

Vi förstår att varje kund är unik. Vid önskemål kan vi därför anpassa dokumenten för just Din verksamhet, så att de till exempel följer Er grafiska profil, eller att de kopplas samman och interagerar med Ert datasystem.

Smarta dokument

För att göra dokumenthanteringen optimalt smidig jobbar vi dessutom med så kallade ”makron” i så hög utsträckning det är möjligt. Dessa innebär kortfattat att du inte behöver bemöda dig med att sätta dig in i hur dokumentet ska fyllas i. Du möts i stället av en pedagogisk box med menyer och enkla fält som, efter att du fyllt i dem och gjort dina val, färdigställer dokumentet åt dig.

Ett exempel på den här tekniken är dokumentet för tjänstgöringsbetyg, där du inte behöver förstå de koder i form av formuleringar som blivit kutym genom åren. Allt du behöver göra är att välja mellan ett antal förenklade omdömen och betyget formuleras därefter enligt den norm som blivit standard. Skulle normerna förändras kan du lita på att vi redan varit där och justerat allting.

Kunskapsområden

Våra dokument spänner över en enorm vidd av tänkbara (och för all del även otänkbara) situationer. Adminstration, affärsbrev, ekonomi, ISO, juridik, myndigheter, personal, projekthantering och säkerhet är de övergripande kategorierna. Därefter grenar respektive kategori ut sig i ett flertal underkategorier.

Ett så pass omfattande arkiv innebär förstås att innehållet även ”spiller över” på situationer som inte bara omfattar näringsverksamhet. Här finns således dokument för en rad situationer som är relevanta för privatlivet också. Se det gärna som en förmån både för dig och dina eventuella anställda, någonting som du får på köpet.

Med smarta dokument från Sign On har du inte bara köpt tillgång till en enorm databas. Du har köpt en enklare och tryggare vardag, med en försäkran om att dina dokument alltid innehåller allt som behövs och är korrekt uppdaterade.

Kvalificerad rådgivning

Väljer du även en av våra rådgivningstjänster har du i ett nafs höjt ditt företags kompetens till en nivå som tidigare varit förunnad enbart större företag med möjlighet att anställa jurister och HR-personal.

Kontaktinformation

Kundtjänst & Support
Telefon: 08-410 360 10
E-post: kundtjanst@signon.se

Försäljning
Telefon: 08-408 066 51
E-post: salj@signon.se

Utveckling & Produktion
Telefon: 08-410 414 61
E-post: info@signon.se

Besöks- och postadress
Drottninggatan 71 D
111 36 Stockholm
Tel: 08-410 360 10

Organisationsnummer
556706-2277

Momsreg.nr/VAT-nr
SE556706227701

Bankgiro
5944-3440