Infoga logotyp och företagsuppgifter snabbt och enkelt i dokumenten
Dokument & Guider
Rådgivning
Utbildning
Digital signatur

Infoga logotyp och företagsuppgifter snabbt och enkelt i dokumenten

Du vet väl att du kan spara dina företagsuppgifter och logotyp så att dokumenten fylls i automatiskt? Det innebär att du slipper lägga tid på att fylla i samma information om och om igen.

Genom att fylla i uppgifterna direkt på ditt konto på hemsidan behöver du bara ange uppgifterna en gång och därefter hämtas informationen automatiskt upp av dokumenten.

Tidigare har detta gjorts lokalt på datorn med så kallade makron men nu flyttar vi det till hemsidan vilket innebär att ni kommer åt informationen var ni än befinner er. Förändringen innebär även att funktionen fungerar på alla plattformar som kan använda Word-dokument som till exempel PC, Mac, tablets, iPad och även mobiler och surfplattor. Detta kommer finnas tillgängligt i mitten av nästa vecka och då vi skickar mer information om hur och var man kan lägga upp uppgifterna.

Några av fördelarna

• Få hjälp att infoga företagets logotyp i dokumenten
  • Dokumenten fylls automatiskt med dina sparade användaruppgifter
  • Dokumenten fylls automatiskt med era sparade företagsuppgifter
  • Fungerar i de flesta tekniska miljöer
  • Ingår i befintliga abonnemang

Kommande kurser

Sign On erbjuder kurser inom HR, juridik och säkerhet för er som behöver fördjupa er kunskap, effektivisera er dagliga verksamhet och lättare kunna följa gällande lagar och förordningar.

Utbildning 2024-09-10, kl. 09.00-12.00
GDPR – Vad ska jag tänka på?
Utbildning 2024-09-18, kl. 09.00-12.00
Hantera inre oro och stress
Utbildning 2024-10-02, kl. 09.00-16.00
Coaching, feedback & kommunikation
Utbildning 2024-10-15, kl. 09.00-16.00
Grundläggande arbetsmiljöutbildning
Utbildning 2024-10-29, kl. 09.00-16.00
Förändringsledning – Change Management
Utbildning 2024-11-12, kl. 09.00-16.00
Kurs i arbetsrätt