Sign On introducerar: Digital signering
Dokument & Guider
Rådgivning
Utbildning
Digital signatur

Sign On introducerar: Digital signering

Vi är glada att meddela att Sign On nu erbjuder Digital signering som en del av våra tjänster. Tjänsten som är utvecklad tillsammans med Kivra låter dig signera avtal och dokument direkt i datorn eller mobilen – digitalt, snabbare och enklare än någonsin. Den digitala underskriften sker via Mobilt BankID och är inte bara smidig, utan även säkrare än bläck på papper.

SO+Kivra.jpg

Introduktionserbjudande

För att fira detta nytillskott i vårt produktutbud bjuder vi nytillkomna signerare på abonnemangsavgiften (900 kr exkl moms per år) för år 1 så att ni får testa tjänsten. Den enda kostnaden blir då för det antal signeringar ni köper.

Erbjudandet gäller september ut!

Om signeringstjänsten

Att signera dina dokument digitalt har många fördelar. Exempelvis får alla inblandade parter tillgång till dokumentet direkt, signatärens identitet säkerställs direkt genom Mobilt BankID, och du får detaljerad information om alla dina signaturer.

Att signera ett dokument digitalt hos oss är enkelt. Logga in på dina sidor och gå till "Digital signatur" i menyn. Här kan du ladda upp dokumentet du vill signera och lägga till personnummer samt e-postadress för den eller de andra parterna. Oavsett om du signerar som privatperson eller för ett företag, genomförs signaturen via Mobilt BankID i Kivra. Om du inte registrerat dig hos Kivra finns dokumentet tillgängligt för kontrasignatur under en begränsad tid.

Boka en demonstration och få en genomgång av tjänsten

Signeringsloggen
Signeringsloggen medföljer varje signerbart dokument och fungerar som ett kvitto för signeringsprocessen. Här ser du alla parter som har signerat och tidsstämpeln för varje underskrift efter att en part skrivit under. Du kan självklart skriva ut både dokument och signeringslogg vid behov.

Signatur.png