Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Demodokument

Här har vi valt ut några dokument som på ett bra sätt beskriver vad våra dokument har för typ av innehåll. Utöver att innehållet tagits fram och underhålls av experter finns även makron inlagda som hjälper dig att fylla i dokumenten genom att bl a spara dina kontaktuppgifter och infoga ditt företags logotyp. För att använda makron kan det vara så att du måste ändra inställningar i din Word, klicka här för att läsa mer.

Anställningsavtal - Säsongsanställning (Demo)

Anställningsavtal och uppgifter
Redan innan en rekrytering startar så måste det vara klart med vilken anställningsform som ska gälla.

Finns som: Word 2010 med makro

Faktura (Demo)

Information
En standardfaktura där fakturainställningar kan sparas, kunder kan sparas och återanvändas vid senare fakturering, automatisk numrering av fakturor mm. Uppgifter från fakturor som sparats kan senare hämtas automatiskt till Betalningspåminnelse (K23101).

Finns som: Word 2010 med makro

Internetpolicy (Demo)

Handbok och Policys
Varje företag har ofta värderingar, rutiner och riktlinjer angående hur saker och ting ska fungera i företaget. Det är då bra att sammanställa dessa i en Handbok.

Policys
Att som arbetsgivare uttrycka sina värderingar och vilja om hur saker ska och bör fungera i företaget vinner oftast bara bifall hos medarbetarna.

Finns som: Word 2010 med makro

Köpeavtal - Vid överlåtelse av rörelse (Demo)

Ett bolagsavtal i egentlig mening är en överenskommelse mellan bolagsmännen. Bolagsavtal avser ursprungligen handelsbolag, kommanditbolag och enkla bolag och reglerar det inre förhållandet mellan ägarna i bolaget.

Bolagsavtal kan variera i utformning men det innehåller i regel bestämmelser om vilka insatser bolagsmännen ska bidra med, hur bolaget ska styras och hur ansvaret ska fördelas parterna emellan och hur bolagsmännen ska tillträda och frånträda bolaget och bolagsavtalet.

 

Finns som: Word 2010 med makro

Planerings- och utvecklingssamtal - Riktlinjer (Demo)

Personalsamtal
Det är viktigt att veta om medarbetarna i företaget uppnår verksamhetens krav och sina egna mål med sitt arbete, hur de trivs etc. Det är också viktigt att få feedback av en medarbetare som slutar sin anställning i företaget. På så sätt kan du göra förbättringar som kommer andra till nytta.

Under anställning
För att få en effektiv och bra verksamhet är det viktigt att ha medarbetare som har rätt kompetens och som trivs med sina arbetsuppgifter och organisation. Det är därför viktigt att kontinuerligt följa upp varje medarbetares situation i fråga om kompetens och trivsel samt syn på ledarskap och organisation. Den årliga affärs/verksamhetsplanen bör därför följas upp med individuella planerings- och utvecklingssamtal.

Finns som: Word 2010 med makro

Pärmetiketter (Demo)

Information
Pärmetiketter kan väljas för pärmar med normal (60), smal (40) och bred (80) rygg. För varje etikett anges font, rubrik och innehåll samt eventuell färgmarkering. Valfritt antal etiketter från en till tolv, med olika innehåll, kan fyllas i.

Finns som: Word 2010 med makro

Stresspolicy (Demo)

Arbetsgivaren har ett stort arbetsmiljöansvar, både för den fysiska såväl som psykosociala arbetsmiljön. Stress kan framkalla enorma besvär som kan få stora konsekvenser för arbetet.

Denna policy skapar en tydlighet i hur företaget kan ser på hälsa och säkerhet för att förebygga och hantera arbetsrelaterad stress på arbetsplatsen.

Finns som: Word 2010 med makro

Tjänstgöringsbetyg - Demonstration

Information
Detta dokument visar i steg för steg och med bilder hur enkelt det går att skapa ett professionellt tjänstgöringsbetyg med vår dokumentmall 'Tjänstgöringsbetyg'.

OBS! Dokumentet är endast ett demonstrationsdokument som visar hur funktionaliteten i det skarpa dokumentet med samma titel fungerar. Det riktiga dokumentet finner du under 'Personal' – 'Anställningens upphörande'.

Finns som: PDF