Sign Ons hemsida använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer
Varukorgen är tom
Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) innebär att man på ett målinriktat och strukturerat sätt planerar, utbildar, dokumenterar, kontrollerar och följer upp brandskyddsarbetet i en organisation/verksamhet. Genom att systematiskt arbeta med brandskydd skapas medvetenhet och förståelse för brandrisker.
Befattningsbeskrivning för en person som ska ha ansvar för en bevakningstjänst.
Dokumentet avhandlar:
Finns som: Word 2010 med makro
495 kr Word 2010 med makro Köp
Dokument för planering av brandskyddsarbetet inom organisationens olika verksamheter, avdelningar och enheter. Brandskyddsplanen är ett centralt dokument för personer som uppbär ett brandskyddsansvar.
Brandskyddsplanen omfattar:
995 kr Word 2010 med makro Köp
Brandskyddspolicyn är ett styrande dokument som är fastställt av högsta ledningen. Här har er organisation en mall för brandskyddspolicy som omfattar:
695 kr Word 2010 med makro Köp
Dokumentet brandskyddsregler är framtaget som stöd för att se exempel på brandskyddsregler som kan gälla inom en organisations verksamheter. Regler om brandskydd ser olika ut baserat på organisationens unika verksamhet, förutsättningar och krav.
295 kr Word 2010 med makro Köp
Detta dokument är framtaget för att se till att organisationens samlade brandskyddsinformation dokumenteras och lagras på ett strukturerat sätt.
395 kr Word 2010 med makro Köp
Dokument framtaget som stöd för att styra all den dokumentation och information som brandskyddsarbetet omfattar. Detta omfattar bland annat hur information ska upprättas, fastställas, kommuniceras, publiceras, arkiveras, ändras och gallras.
Metodstöd för mekaniskt brandskydd är framtagen som stöd för att genomföra egenkontroll.
Metodstödet avhandlar kontroller för:
Metodstöd för organisatoriskt/administrativt brandskydd är framtagen som stöd för att genomföra egenkontroll.
Metodstöd för tekniskt brandskydd är framtagen som stöd för att genomföra egenkontroll.
Dokumentet är framtaget som stöd för att dokumentera ledningens uppföljning av sitt åtagande att bedriva ett systematiserat brandskyddsarbete. Dokumentet är utformat såsom en agenda/protokoll som avhandlar brandskyddsfrågor som avser att ge ledningen en total insyn i hur brandskyddsarbetet bedrivs, dess prestanda och protokollet utgör stöd som ett beslutsgrundande och redovisande dokument.
Metodstöd för genomförande av riskanalys och riskhanteringsprocess. I dokumentet finns en inarbetad åtgärdsplan. Organisationen får riskanalys och riskhantering samt åtgärdsplan dokumenterat.
Dokument för att dokumentera och rapportera möjliga brandskyddsincidenter. Den som ska rapportera får ett stöd att ange beskrivning av händelser, fel, avvikelser, hot och risker avseende brandskyddsincidenter samt att dokumentera förslag till åtgärder som förebygger brandskyddsincidenter.
Dokumentet uppföljning av åtgärdsplan (handlingsplan) är framtaget som stöd för att följa upp, dokumentera och rapportera det brandskyddsarbete som genomförts, till exempel genom egenkontroll och checklista baserat på brandskyddsarbete eller åtgärdsprogram som framkommit genom riskanalys och riskhanteringsarbete.
Dokumentet är framtaget som stöd för att få ökad kontroll på den kompetens och kunskap som finns inom organisationen, vilka utbildningar som är genomförda eller som behövs för vissa personalkategorier. Organisationen får kompetens och kunskap dokumenterat.