Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Letter of intent

Ömsesidiga sekretessavtal kan även omfatta det som kallas för "Letter of intent"som innebär ett föravtal med en avsiktsförklaring vilket gäller fram till det att parterna förhandlat fram ett slutligt avtal.

Som framgår av dokumentet Sekretessavtal beror sekretessåtagandet på att parterna när de förhandlar om ett samarbete är tvingade att avslöja konfidentiell information för varandra. Här preciseras även hur konfidentialiteten noga behöver regleras parterna emellan. Dels där sekretessavtal som omfattar konfidentiell information som endera parten ger den andra parten samt när den andra parten får del av konfidentiell information i samband med samarbete och gemensamma projekt.

Synonymt med konfidentiell är bland andra hemlig, meddelad i förtroende och privat. Den information som en affärspart vill hålla hemlig kan röra affärskoncept, projektplaner, utkast, skisser och annat som kan räknas som ett företags know-how. Det är avgörande att det område som skall skyddas genom sekretess formuleras i en exakt uppställning och hur informationen får användas.