Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Inledning

Att vi människor har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, göra något meningsfullt och arbeta framåtriktat är säkerställt i forskning. De företag som lyckas leda den kraften mot företagets övergripande vision och se varje medarbetares bidrag har alla möjligheter att lyckas extra väl. Det lönar sig för varje företag att arbeta med medarbetarna, för att skapa de bästa förutsättningarna för engagemang och vilja att prestera efter företagets linje.

Att arbeta med medarbetarutveckling på ett affärsmässigt sätt innebär att engagera och utveckla medarbetarna för att uppnå deras fulla potential, vilket i sin tur stimulerar prestation och ger goda effekter även för organisationen. Företag som lyckas väl och skapar engagemang hos varje medarbetare att prestera och utveckla i linje med företagets mål har en klar fördel.

Syftet med affärsmässig medarbetarutveckling är att engagera och motivera medarbetare, att skapa en kultur där människor växer både i sitt yrke och som individer och att kunna säkerställa att organisationens strategier och mål blir till verklighet. Det är genom medarbetarnas prestationer som organisationens framgång skapas. Oengagerade medarbetare tenderar att prestera under sin egen förmåga och effekten kan medföra stora förluster.

Definition
”Affärsmässig medarbetarutveckling innebär en ständigt pågående dialog mellan medarbetare och chef, med syfte att säkerställa uppfyllande av företagets strategiska mål. I dialogen ingår att förväntningar ska tydliggöras, mål identifieras och sättas, kontinuerlig feedback ges och resultat utvärderas.”

Källa: Berkeley, University of California