Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Urval

Det som är mest tidskrävande i rekryteringsprocessen är själva urvalet. Varje ansökan ska behandlas respektfullt, konfidentiellt och med beaktande av den kravprofil som ligger till grund för behovet. Har kandidaten rätt kompetens för jobbet? Kan man få en känsla för en personlighet? En metod är att sortera samtliga ansökningar i tre olika grupper:

a) Aktuella för intervju

b) Intressanta

c) Uppfyller inte kraven

Grupp a), som gått vidare i rekryteringsprocessen, bör kontaktas via telefon, e-post eller vanligt brev om att de är välkomna på anställningsintervju. Vanligen görs det via telefon, men vid större urval kan det praktiskt genomföras via e-postmeddelande eller i brev och då föreslå eller kalla till en tid för intervju, med kontaktuppgifter om sökande kan behöva fråga något eller få en annan tid.

De som tillhör grupp c) – vilka är ointressanta för den aktuella tjänsten – kan redan nu få ett brev med nej tack. Då slipper de vänta på besked, och företaget skapar goodwill genom att faktiskt lämna besked tidigt.

Besked vid platsansökan – Nej

Mellan 3 och 5 kandidater är ett lämpligt antal för att kalla till intervju. Ibland behöver flera kandidater intervjuas. Då kan kandidaterna som tillhör grupp b) få en chans till.