Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Dokumentation

Var uppmärksam på signaler och eventuella problem som uppstår. Det är mycket viktigt att man som chef dokumenterar alla händelser, beteenden, prestationsproblem etc för att kunna lägga ett pussel och koppla ihop vad som händer. En till synes lätt åkomma kan leda till en lång och besvärlig sjukskrivning och rehabilitering. I värsta fall kanske den anställde inte alls kan komma tillbaka till arbetet igen. Ju noggrannare man varit med dokumentationen i ett tidigt skede, desto enklare blir processen framåt. Dokumenteringen bör alltså ske så snart man börjar bli misstänksam eller får indikationer om att saker inte står rätt till.

Viktigt att ändå förstå att problemen inte behöver handla om ett missbruk. Även stress och depressioner kan utlösa liknande symptom och beteenden. Rätt diagnos kan bara en läkare ställa. Dokumentationen är oavsett viktig.

Tänk på att dokumentationen i ett rehabiliteringsärende innehåller sekretessbelagda uppgifter och därmed måste förvaras och hanteras därefter.