Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Information till medarbetarna

Informera alla medarbetare om lönerevisionsprocessen utifrån deras perspektiv, dvs. övergripande vad som gäller, lönepolicyn, tidplan, deras egen förberedelse etc.

Beroende på vilken lönerevisionsprocess arbetsgivaren väljer, eller om kollektivavtalet säger att ett individuellt inledande lönesamtal ska hållas, kan nu ett första samtal äga rum med var och en av medarbetarna. Syftet med detta samtal är att individen då kan få en möjlighet att förmedla sina förväntningar kring en löneutveckling, samtidigt som koppling kan göras till tidigare utvecklingssamtal. (Utvecklingssamtal och lönesamtal bör ske vid olika tillfällen).

Inga beslut eller information kring löneökningar tas vid dessa samtal, utan chefer lyssnar in medarbetarens förväntningar och krav och diskuterar och utvärderar förväntad löneutveckling. Chefen kan nu få en indikation och viss input från medarbetaren om sin prestation eller dylikt som kan ha en påverkan på den lönesättning som ska göras.

Här är det dock viktigt att chefen är objektiv i sin bedömning av informationen från medarbetaren. Det är lätt att ryckas med i stora ord och påtryckningar från medarbetare, likväl som att alla inte är duktiga på att framhäva sig själva, men ska kunna uppmärksammas rättvist ändå.