Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Vem håller i kurserna?

Våra föreläsare är erkända experter med djup kunskap inom sina respektive områden och erfarna kursledare.


Jens Gustafsson, Insecman AB

Jens har tidigare arbetat som polis och har stor erfarenhet av konflikthantering. Han har även arbetat som chef i andra organisationer där han haft arbetsgivaransvar vid inträffade incidenter. Jens är certifierad säkerhetssamordnare och har en gedigen erfarenhet i att upprätta handlingsplaner och att utbilda personal och chefer i hot- och våldsincidenter på arbetsplatser.

Insecman AB är ett säkerhetsföretag som arbetar inom områdena Säkerhetsskydd, Informationssäkerhet och Teknisk informationssäkerhet (IT säkerhet). Flertalet av konsulterna har tidigare en lång erfarenhet (upp till 25 år) inom säkerhets- och underrättelsetjänsten från både Försvarsmakten och Polisen. De har haft ledande positioner såsom informationssäkerhetschefer, säkerhetskyddschefer, säkerhetschefer, IT-säkerhetschefer, signalskyddschefer, säkerhetssamordnare och projektledare.

Patrik Fallberg

Patrik Fallberg är advokat och driver Advokatfirman Fallberg AB.

Patrik biträder svenska arbetsgivarklienter i Sverige med arbetsrätt och övriga affärsjuridiska frågor. Patrik biträder även utländska klienter avseende de bolag de äger och driver i Sverige och har samarbete med advokater i bl a Belgien, Nederländerna, Danmark, Norge och Finland.

Erbjuder rådgivning, utredningar, biträde vid förhandlingar, biträde vid processer inför domstol och skiljenämnder, håller utbildningar, författar artiklar mm.

Ulla Kylhed Reuterdahl

Ulla Kylhed har arbetat med personalfrågor sedan 1997. Hon är idag konsult inom personalfrågor och har haft rollen som personalchef och HR-ansvarig under många år inom olika branscher och organisationer. Ulla har därför en bred kompetens inom personalområdets delar.

Ulla är certifierad arbetsmiljöhandledare i Bättre Arbetsmiljö (BAM) genom Prevent.

Diplom arbetsmiljö