Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Vem håller i kurserna?

Våra föreläsare är erkända experter med djup kunskap inom sina respektive områden och erfarna kursledare.


Anna Lundberg

Anna är en erfaren HR konsult med mångårig erfarenhet av såväl strategiskt som operativt HR-arbete. Sedan utbildningen till Personalvetare från Stockholms Universitet 1997 har Anna arbetat med de flesta av HR-områdets olika inriktningar, från förändringsarbete, organisationsutveckling, ledarskapsutveckling till arbetsrätt, rekrytering och individuell karriärrådgivning.

Anna har erfarenhet från många olika företag i olika storlek och inom ett flertal branscher, främst i privata näringslivet.

Patrik Fallberg

Patrik Fallberg är advokat och driver Advokatfirman Fallberg AB.

Patrik biträder svenska arbetsgivarklienter i Sverige med arbetsrätt och övriga affärsjuridiska frågor. Patrik biträder även utländska klienter avseende de bolag de äger och driver i Sverige och har samarbete med advokater i bl a Belgien, Nederländerna, Danmark, Norge och Finland.

Erbjuder rådgivning, utredningar, biträde vid förhandlingar, biträde vid processer inför domstol och skiljenämnder, håller utbildningar, författar artiklar mm.

Roger Svalhede

Roger har utöver gedigna teoretiska kunskaper många års praktisk erfarenhet av personalfrågor både som facklig företrädare, ombudsman och arbetsgivare. Han har folkhögskollärarexamen och mer än elva års erfarenhet att hålla kurser inom arbetsrätt, ledarskap, organisationsutveckling, samhällsekonomi, retorik, lönebildning mm. Bland annat har han hållit arbetsrättsutbildningar med LO/TCO-rättsskydd för ombudsmän. Roger har utformat och genomfört personalutbildningar åt olika organisationer, genomfört projekt inom ledarskaps- och organisationsutveckling. Roger är entusiasmerande och pedagogisk. Han är mån om att involvera deltagarna under utbildningarna.

Torbjörn Ericsson

Torbjörn har i många år arbetat inom IT- och säkerhetsbranschen, som IT-säkerhetschef, signalskyddschef och ställföreträdande säkerhetschef.

Han har byggt upp nya säkerhetsstrukturer inom både Försvarsmakten i utlandsstyrkan och Försvarshögskolan med säkerhetsskydd, informationssäkerhet, IT-säkerhet och signalskydd.

Torbjörn kommer närmast från Försvarshögskolan och har under en längre period arbetat med fysiskt tillträdesskydd, larm och kameraövervakning, personalflöden, signalskydd, informationssäkerhet och IT-säkerhet.

Ulla Kylhed Reuterdahl

Ulla Kylhed Reuterdahl har arbetat med personalfrågor sedan 1997. Hon är idag konsult inom personalfrågor och har haft rollen som personalchef och HR-ansvarig under många år inom olika branscher och organisationer. Ulla har därför en bred kompetens (bl a arbetsmiljö, arbetsrätt, lön, rehabilitering m m) inom personalområdets delar.

Ulla är certifierad arbetsmiljöhandledare i Bättre Arbetsmiljö (BAM) genom Prevent.

Diplom arbetsmiljö